...

Öppna dörrarna till din onlinebutik!

Att ha en webbshop är att vara ägare till en dynamisk, alltid tillgänglig marknadsplats som har potential att nå ut till kunder över hela världen.

Det är en unik möjlighet att visa upp och sälja dina produkter eller tjänster, samtidigt som du bygger varumärkesmedvetenhet och skapar långsiktiga relationer med dina kunder.

Nå ut till dina kunder!

När din webbutik är redo för världen, är det dags att tänka på hur du ska locka kunderna till dig. Det är här marknadsföringsstrategin kommer in i bilden.

Att synas på rätt plats vid rätt tidpunkt är avgörande.

Det kan vara sökmotoroptimering (SEO) för att säkerställa att din webbplats kommer högt upp i sökresultaten, betald annonsering för att rikta in sig på din idealkund, eller sociala medier för att engagera och bygga en gemenskap kring ditt varumärke.

Du kan också överväga att starta en e-postlista för att hålla kontakten med dina kunder och hålla dem uppdaterade om nya produkter och erbjudanden.

Kom ihåg, varje företags resa är unik – det som fungerar för en kanske inte fungerar för en annan. Det är en ständig process av att testa, lära och anpassa. Vi är här för att hjälpa dig navigera genom det hela.

Vad är E-handel?

E-handel, webbshop eller nätbutik, innebär att köpa och sälja varor och tjänster över internet.

En e-handelsplattform låter dig inte bara visa upp dina produkter eller tjänster för en bredare publik utan ger också dina kunder möjlighet att handla med bekvämlighet och lätthet.

Genom att integrera användarvänliga funktioner, säkra betalningsgateways kan du leverera en exceptionell shoppingupplevelse som driver kundlojalitet och främjar tillväxt. 

10 olika varianter av e-handel:

  1. Onlinebutik: Bygg en robust onlinebutik för att sälja fysiska och digitala produkter eller tjänster.
  2. Prenumerationsbaserade tjänster: Erbjud prenumerationsbaserade produkter eller tjänster med återkommande betalningar.
  3. Medlemskap: Skapa en medlemssida med exklusivt innehåll och funktioner för prenumeranter.
  4. Bokningar och möten: Konfigurera ett bokningssystem för möten, bokningar eller evenemang.
  5. Auktioner: Håll auktioner och gör det möjligt för användare att lägga bud på produkter.
  6. Marknadsplats för flera leverantörer: Utveckla en marknadsplatsplattform som låter flera leverantörer sälja sina produkter eller tjänster.
  7. Affiliate-marknadsföring: Marknadsför affiliate-produkter genom att integrera affiliate-länkar och tjäna provision.
  8. Utbildningar och kurser: Designa en webbsida för e-lärande för att sälja onlinekurser eller utbildningsmaterial.
  9. Anpassade produktkonfigurationer: Tillåt kunder att anpassa produkter med anpassningsbara alternativ och varianter.
  10. B2B e-handel: Tillgodose företagskunder med en skräddarsydd grossistplattform för e-handel.
Frågor och svar hemsida
Vad ingår i en webbshop?

När ni väljer att investera i en e-handelslösning, börjar resan alltid med att vi först skapar en hemsida. Därefter tar vi steget vidare och etablerar e-handelsplattformen så som ni vill ha den.

Ni har alternativet att välja mellan en standardlösning eller en fullständigt skräddarsydd design - allt för att svara upp mot era specifika behov och önskemål.

Vilken plattform byggs shoppen på?

Vi använder oss av WordPress och WooCommerce för att bygga våra kunders e-handelslösningar.

Vilka betalningslösningar kan jag använda?

Ni har friheten att välja mellan alla betalningslösningar som har redan färdiga kopplingar till WooCommerce. Detta inkluderar Swish, KLARNA, PayPal, Payson, Stripe och många fler.

För att försäkra er om att allt kommer att fungera smidigt, rekommenderar vi att ni pratar med den betalningsleverantör ni väljer och frågar om de har en etablerad koppling till WooCommerce.

Frakt och leverans bokningar

Ni har möjlighet att välja mellan flera olika fraktbolag som redan har färdiga kopplingar till WooCommerce, inklusive DHL, PostNord och många fler.

För att säkerställa en smidig integration rekommenderar vi att ni diskuterar med det fraktbolag ni väljer och frågar om de har en befintlig koppling till WooCommerce.

Integration med Visma och Fortnox

Det finns olika ekonomi- och kassasystem som har förberedda kopplingar till WooCommerce, Visma och Fortnox är de vanligaste.

Det är alltid bäst att konsultera med den leverantör ni har valt för ert system och fråga om det finns en färdig koppling till WooCommerce. Detta kommer att underlätta och effektivisera er e-handelsverksamhet.

Hur lång är leveranstiden?

Normal leveranstid är 4-8 veckor från att vi fått allt underlag vi behöver.

Tveka inte att uttrycka era önskemål vid beställningen. Om ni har ett specifikt datum i åtanke som ni siktar på att ha allt klart till, låt oss veta!

Vi kommer att rulla upp våra ärmarna och göra allt i vår makt för att hjälpa er att möta den deadline.

Vad kostar en e-handelssida?

En webbshop är inte en fristående funktion, utan en utökning av en befintlig webbplats. Så för att inrätta en e-handelsplattform behöver ni först ha en webbplats, varefter vi kan lägga till de e-handelsfunktioner som ni är intresserade av.

Varje projekt är unikt, så vi behöver diskutera era specifika behov och hur omfattande er lösning behöver vara. Vi skapar en skräddarsydd offert för varje projekt.

Men förvänta er en kostnad som börjar runt 50 000 kr exkl. moms för en enklare e-handelssida.

Ni betalar bara en engångskostnad för hemsidan, det tillkommer inga månadsavgifter. Om ni önskar finns det även underhållsavtal som vi kan teckna med er. Vilket vi alltid rekommenderar!