076 1041 662 info@900kunder.com
Välj en sida

Funderar du på att skapa en webbplats med WordPress, eller flytta din nuvarande HTML-webbplats till en WordPress-plattform?

Om så är fallet kanske du undrar – vad sjutton är WordPress? Varför pratar alla om det? Vad är egentligen som gör WordPress så märkvärdigt?

Här är några av fördelarna med WordPress, och jag ska försöka förklara varför alla i hela världen tycks ha gått och blivit WordPress galna!

WordPress är en open-source plattformsom ursprungligen togs fram 2003 som ett bloggverktyg. WordPress har vuxit och expanderat sedan dess och blivit världens mest populära content management system (CMS), informationsverktyg. Det används för att blogga OCH till webbsidor, både personliga och affärsmässiga.

Eftersom WordPress är öppen källkod, är själva programvaran helt gratis. Den som vill använda WordPress behöver bara köpa ett webbhotell till sitt domännamn/URL och det kan du hitta ett för runt en tusenlapp per år.

Här är några av fördelarna med att använda WordPress:

 

  • WordPress tillåter webbplatsägare att ha fullständig kontroll över innehållet på sina webbplatser utan att behöva känna till HTML. Det är ett enkelt program att använda som låter dig publicera sidor, blogginlägg, redigera föregående sidor, ladda upp bilder, bädda in videor och hålla din webbplats uppdaterad – allt utan att du behöver veta ett dugg om HTML. Om du kan använda Microsoft Word kan du lära dig att använda WordPress!

 

  • Det faktum att din webbplats kan hanteras utan att du behöver veta något om HTML eller PHP eliminerar behovet av att betala en webmaster eller webbutvecklare varje gång du vill göra en förändring på din webbplats eller publicera nytt innehåll. Detta kan resultera i att du sparar stora pengar under din webbplats livstid.

 

  • WordPress fungerar utmärkt gentemot sökmotorerna. WordPress programvaran är optimerad för sökmotorerna, vilket innebär att dina webbsidor hittas snabbare och kommer oftare upp i sökningarna. Och eftersom det är lätt att publicera nytt innehåll, kommer du att vara mycket mer benägen attuppdatera din webbplats regelbundet, vilket ärdet bästa du kan göra för att hittas av Google. Några av våra kunder har publicerat innehåll på sina WordPresssidor som har indexerats och hittats av Google samma eftermiddag.

 

  • WordPress-plattformen kommer med ett helt bibliotek av plugins, som är kraftfulla verktyg och fungerar i samband med WordPress. Här är några vanliga plugins och vad de kan göra:
  1. Hjälpa dig att bättre optimera din webbplats för de sökord du vill bli hittad för
  2. Länka din webbplats med Google Analytics,så att du enkelt kan spåra trafik till din webbplats
  3. Lägga till Twitter och Facebook “Gilla”-knapparna till dina sidor,så att dina läsare lätt kan dela ditt innehåll på sociala mediernas webbplatser.
  4. Och mer! Det finns för närvarande över 23.000 plugins i WordPress pluginbiblioteket. Rätt coolt!!!

 

    • WordPress-plattformen gör att din webbplats kan växa med dig. WordPress är en snabb, kraftfull publicerings plattform som gör att din webbplats kan växa och expandera när din organisation och företag gör detsamma. Du behöver inte byta plattform efter två år pga att du har vuxit ifrån din webbplats och dina webbverktyg-WordPress ger dig möjlighet att växa så snabbt och så stort som du vill, och WP kommer att vara din partner när det gäller webbpublicering!