076 1041 662 info@900kunder.com
Välj en sida

2013-Ford-Fusion

Som företagare och yrkesverksamma tittar vi ofta på stora företag i världen för att godkänna och bekräfta legitimiteten av olika marknadsförings trender innan vi känner oss bekväma nog för att ta till oss dem i vår egen verksamhet.

Låt ”dem” spenderar miljontals dollar på en marknadsföringskampanj för att se vad som fungerar innan vi prova det.

GM drog, som bekant, in alla pengar från sina Facebook reklamkampanjer, och orsakade en mediestorm som ifrågasätta effektiviteten i Facebook annonser och sociala medier i allmänhet.

Denna månad lanserar Ford sin 2013 Fusion Sedan, med kraftfulla, storskaliga sociala medier kampanjer som fokuserar på Facebook, Twitter och YouTube. De är inte alls främmande för de sociala medier med tanke på de 5 miljoner dollar de spenderade på att marknadsföra Ford Fiesta under 2009. Det genererade ett uppskattat värde på 100 miljoner dollar om man räknar ut det på traditionellt sätt, men de ser sig som bara spela i de stora ligorna. 🙂

Faktum är att många biltillverkare inte bara har börjat förstå vikten av sociala medier, men också hur viktigt det är att göra det på rätt sätt. Kia hade stora framgångar när de marknadsförde Kia Soul, eftersom de förstod de sociala medierna de använde och gjorde deras annonser roliga och engagerande. Att bara säga, ”Hej, har du sett vår nya bil?” skapar inte den typ av intryck som genererar resultat på sociala medier.

Se till att du håller koll på min blogg senare i denna vecka, för då kommer jag att redogöra för de 5 vanligaste misstag företag gör med de sociala medierna.

Om du gör en av dessa 5 misstag, så kan det kosta dig pengar och försäljning!

Ha en fantastisk dag!

[typography font=”Dancing Script” size=”22″ size_format=”px”]Helene[/typography]