...

”Kunder växer inte på träd, men med 900 Kunder kan de poppa upp i din inkorg”

När du står inför utmaningen att navigera i den digitala världens labyrint – vare sig det handlar om att forma en effektiv marknadsföringsstrategi, utforma en inspirerande hemsida eller investera i rätt utbildning – finns vi där för dig.

Vi på 900 Kunder strävar alltid efter att ge dig både vind i seglen och kartan för att styra ditt företag mot framgång.

Vilka är vi?

  • Startade 2008 och blev en del av Wajt Najt AB 2015.
  • Ägs och drivs av Todd Svenonius och Helene Thituson
  • Vi har anställda spridda över hela världen
  • 2011 fick Helene tillsammans med Melanie en utmärkelse för sina insatser i marknadsföring online i Phoenix, USA
  • Namnet 900 Kunder? Det är vår vision om ett landskap där varje företag blomstrar med kunder!
Utbildning och kurser på internet
Utbildning och kurser på internet

Vad vi gör

Era framsteg står i centrum för vårt engagemang. Genom våra onlinekurser och personlig coaching stöttar vi er på vägen mot era mål.

Genom att skapa engagerande hemsidor och utforma effektiva digitala marknadsföringsstrategier, hjälper vi våra kunder att växa i den digitala världen.

Vi har kunder från alla hörn av världen.

Vare sig det gäller sökmotoroptimering, betald marknadsföring, webbdesign, eller sociala medier, vi kan hjälpa dig att förbättra din online närvaro och attrahera fler kunder.

En komplett lösning!

Det händer att vi endast skapar en hemsida, men vårt hjärta klappar för helhetsperspektivet. Internet är en värld som sträcker sig bortom hemsidans gränser.

Det handlar om att omfamna helheten, att anpassa och skräddarsy din närvaro online baserat på vad du vill förmedla.

Oavsett om det gäller att bygga ditt varumärke, driva e-handel, sälja tjänster, eller kanske om du är influencer, bloggare eller nyhetsankare – så är vårt uppdrag att hjälpa dig navigera.

Vi står vid din sida, redo att genomföra, utbilda och coacha dig på din resa mot framgång.

Möt teamet!

Todd Svenonius

Ägare

Todd är skribenten med specialisering inom on-page SEO och YouTube-optimering. Genom hans skräddarsydda 1-1 coachning, blir din väg mot framgång både lärorik och inspirerande.

Helene Thituson

Grundare & ägare

Helene kreatören och textskaparen som startade 900 Kunder och hjälper kunder med allt från webbplatser till digital marknadsföring och SEO . Håller även rådgivning, coaching och kurser.

Praktikant hos 900 Kunder

Joshua

Administration

Joshua är vår organisatoriska mästare! Han håller ordning på vårt nätverk av domäner och ser till att varje detalj i vår administration är felfri och i toppskick. 

Melanie Phillibert

Melanie Phillibert

Marknadsföring

Melanie, vår globala taktiker, står i frontlinjen för att ta vårt budskap till den engelsktalande marknaden, och hon gör det med en perfekt balans av kreativitet och strategisk insikt.

Vishal Ahire

Webdesigner & kreatör
Vishal, jobbar med WordPress, blandar teknisk skicklighet och kreativ design för att skapa webbplatser och grafiska profiler som sätter ditt varumärke på kartan, både modernt och stilrent.
Praktikant hos 900 Kunder

Emma

Praktikant

Emma, vår dynamiska och engagerade praktikant, sprider frisk energi på kontoret samtidigt som hon lär sig branschens alla knep och knåp.

Missy

Pratkvarnen

Med tunga hjärtan meddelar vi att Missy, vår älskade kontorspladdrare, har flugit vidare. Hon lämnar efter sig ett tystare kontor, men hennes minne lever kvar i de glada skratten och de livliga samtal hon alltid var en del av.