076 1041 662 info@900kunder.com
Välj en sida

På fredag ska jag iväg på ett Google möte om mobil marknadsföring. Ska bli super intressant!

Fler och fler människor använder idag sina telefoner för icke-tal relaterad verksamhet. Det finns idag många undersökningar som säger samma sak när man tillfrågar människor hur de använder sin mobiltelefon.

En tredjedel använder telefon för att spela ett spel och en tredjedel skickar MMS / bildmeddelanden. Nästan två tredjedelar har tagit bilder, och 80 procent har skickat ett SMS / textmeddelande.

Mobil marknadsföring har och framför allt kommer att revolutionera hur  marknadsföring ser ut i framtiden.

 

[unordered_list style=”arrow”]
  • 84% av Svenskarna använder sin smartphone när de är på språng
  • 75% använder den i butiker
[/unordered_list] ,

[unordered_list style=”tick”]
  • För konsumenterna är mobilen den pålitliga följeslagaren som guidar dem på vägen till ett köp
  • För annonsörer tillhandahåller mobilen nya möjligheter att nå sin publik
[/unordered_list]

Den mobila utbredningen är stor och med den kommer också ett behov av att surfa mobilt. Hela tiden sker stora förändringar i näten och även om 4G har gjort så att vi surfar lika snabbt i mobilerna som på våra datorer. Detta skapar helt nya möjligheter. Mobiltelefonen är med oss nästan hela tiden och vi kan prata i den, (och med den lol) vi surfar med den, den vet var vi befinner oss med hjälpa av GPS och vi kan ta emot information via en mängd kanaler i mobilen.

Mobilen har byggt en bro där vi som jobbar med marknadsföring kan nå fram till konsumenten nästan när som helst, och var som helst. Och det går att göra på ett sätt som användaren uppskattar.

Om du är sugen på att veta mer så kontakta oss

Ha en bra dag

Helene