076 1041 662 info@900kunder.com
Välj en sida

video-marknadsföringHar du gjort en kanon video för att marknadsföra din produkt eller tjänst? Då är det dags att optimera den för sökning på YouTube så att dina framtida kunder lätt kan hitta dem.

Det är ju ingen mening att producera en kvalitets video, som är del av din marknadsförings strategi om ingen kan hitta den. Eller hur…

 

[divider] [typography font=”Yanone Kaffeesatz” size=”22″ size_format=”px”]7 tips på att förbättra din Video Marknadsföring[/typography] [unordered_list style=”star”]
  • Strävar efter att få tittarna att stanna åtminstone de första 8 sekunderna. Detta är den viktigaste tiden för dig, få tittaren att stanna dessa sekunder, för om de klickar bort innan de 8 sekunderna har passerat, så räknas inte den visningen in i ditt totala antal visningar. Visa t.ex. vem du är till lite senare in i videon. Se till att Du får deras uppmärksamhet först.
  • Se till att du har en Facebook-sida och lägg upp dina YouTube-videor där också. Lägg upp dina videor på din blogg och Twitter-konto. Detta ökar dina möjligheter till exponering och det gynnar trafiken mellan de olika sociala webbplatser.
  • Bädda in videon i dina blogginlägg. Personligen, så gillar jag att skriva ett blogginlägg och ta med en av mina videor på så jag kan få mer trafik till min webbplats samt en möjlighet att få mina bloggläsare till min YouTube-kanal.
  • Följ de särskilda anvisningar som varje webbplats har, där du kommer att sätta upp din video. Det finns lite olika regler för varje webbplats, så se till att du följer dem , så att din video inte hamnar i den virtuella papperskorgen.
  • Använd taggarna intelligent. Använd ditt varumärke och eventuella fraser och sökord som du kan tänka dig din målgrupp söker efter på nätet.
  • Aktivera inbäddning och syndikering. Detta gör att människor som vill dela din video på sin blogg gör det.
  • Titlar och beskrivningar bör vara engagerande och sökord optimerade. Om du inte har lagt någon tanke på en titel eller bra beskrivning, då är har du gått miste om en viktig algoritm som både Google och YouTube använder för att ranka videoklipp i sökresultaten.  Gör din titel klar, kort och exakt. Det kan betyda skillnaden mellan att hamna på första sidan eller är långt ner där ingen ser dig (och långt bakom dina konkurrenter)!  All video marknadsföringsstrategi bör användas korrekt på YouTube så att du får möjligheten till goda resultat. Om du följer dessa tips, kommer du att se din video komma upp i resultaten på YouTube.
[/unordered_list]
Jag hoppas att detta inlägg har hjälpt dig. Om du tycker så är fallet, dela/gilla genom att klicka på knapparna nedan! Vill du veta mer om hur du kan förbättra din video marknadsförings strategi? Sänd dina kommentarer och frågor här nedan, så kommer jag tillbaka till dig.

Ta hand om er 😉

[typography font=”Love Ya Like A Sister” size=”24″ size_format=”px”]Helene[/typography]

 

[divider]