076 1041 662 info@900kunder.com
Välj en sida

Fler besökare till din hemsidaJag har haft en fantastisk weekend här på Jamaica. Ni som följer mej på facebook har säkert sett bilderna från stranden Mammee bay i St Ann.  Vi spenderade timmar i vattnet, eftersom det var så varmt och skönt. Hoppas du också hade en bra weekend!

Idag tänkte jag ge några tips om hur du kan använda Google+ till att komma högt upp i Google sök.

[hr]

Fler besökare till din hemsida?

Hur Google+ kan hjälpa dig att komma högt upp i den organiska sökningen.

Eftersom Google+ är en del av Google, är det ingen tvekan om att Google+ kan förbättra din ranking i Google sök. Men frågan är hur?

Hur kan du använda Google+ på bästa sätt, så att det hjälper dig att hamna på första sidan av Google med dina bästa sök ord som ger dig trafik till din webbsida?

Här följer några tips till hur du kan börja använda Google+ mer effektivt och komma upp i placeringarna på Google.

1. Optimera din profil på Google+

Var noga med att använda dina bästa sökord i din profil på Google+ flera gånger. Till exempel, du fyller i sökordet i

  • Beskrivningen
  • Presentationen
  • Meriter
  • Yrke

BONUS TIPS  I din beskrivning, se till att du skapar klickbara länkar som går till din webbsida. Om du använder dina bästa sökord som klickbara, så plockar Google upp dem och graderar dem högre.

2. Fråga andra om du kan läggas till i deras Google+ cirklar

Ett annat sätt att förbättra din organiska ranking för dina sökord  är att fråga dina Google+ anhängare om de kan lägga till dig i sina cirklar med sökordet du vill vara känd för. Till exempel ”hundträning” eller ”gå ner i vikt”.

Naturligtvis finns det inget sätt att ta reda på vad för cirklar dina anhängare placerar dig i. Men, det betyder inte att du inte kan föreslå det. Till exempel, så kan du regelbundet skriva frasen, ”Hej, har du en _ (ange ditt sökord här) _ cirkel? Jag skulle så gärna vilja ansluta mig till den. Skulle uppskatta det väldigt mycket så att vi alla kan dela idéer med varandra.”

Var också noga med att göra samma sak för dem som du följer. Om du vill kan du även låta dem du följer få veta. Du kan till exempel skriva ”Jag satte dig i min viktminsknings cirkel. Om du har en cirkel för viktminskning, så skulle jag gärna vilja ansluta mig!”

Eller kanske

Tänkte göra en hund cirkel som ska delas, vilka av er är intresserade av hundar? +1 den här posten för att hamna i cirkeln. Dela gärna posten vidare 🙂

3. När du postar, använd sökords frasen som du vill ha trafik från!

Det du skriver i första meningen på Google+  kommer att ges mer tyngd i när det gäller sökningar på Google.

Var säker på att du inkluderar din bästa fras eller ditt bästa sökord i första meningen i ditt inlägg. På så sätt kan du enkelt använda Google+ inläggen till att förbättra din plats i den organiska sökningen.

4. Börja dela innehåll och information

För att du ska ranka högt i den organiska Google-sökningen behöver du inte alltid ha ditt egna unika innehåll. Använd Google+ och dela innehåll som andra har skrivit.

5. Använd dig av ”Redigera det här inlägget”

Den bästa och mycket unika med Google+ är att du kan redigera ett inlägg när du vill! Till skillnad från Facebook och Twitter där du i princip måste ta bort och skriva om för att redigera ditt inlägg, med Google+ kan du redigera när som helst.

Precis som på en webbplats där du uppdaterar ditt innehåll  för att fånga Googles uppmärksamhet, kan du också uppdatera ett Google+ inlägg. Detta är särskilt användbart när ett av dina Google+ inlägg får mycket uppmärksamhet och sprider sig viralt. Om något förändras eller om du vill lägga till en uppdatering, så kan du göra det!

6. Blir indexerade snabbt!

Det kan ta Google ett tag att lägga märke till ett nytt blogginlägg eller en ny sida på din webbplats. Men om du delar dina nya blogginlägg på Google+ och ”plus 1;a” det, garanterar jag att de kommer att bli  ”indexerade” av Google så fort som möjligt. Att dela dina blogginlägg och sidor på Google+ är ett riktigt snabb sätt att få det uppmärksammat och placerat i toppen av Google.

Lägg till mej på Google+ så syns vi där! 

Ha nu en bra dag, för det ska jag ha!

[typography font=”Dancing Script” size=”24″ size_format=”px”]Helene[/typography]