076 1041 662 info@900kunder.com

Jönköpingsvägen 1

331 34  VÄRNAMO

}

Mån - Fre 9.00 - 18.00

Öppet för AKUTA ärenden 24tim

Ring oss på

076 10 41 662

Jönköpingsvägen 1

331 34 VÄRNAMO

}

Mån - fre 9.00 - 18.00

AKUT ärenden  24tim

Ring oss på

076 10 41 662

Ansökningsformulär

900 Kunders sökmotoroptimering är INTE till för alla.

Vi skulle jätte gärna hjälpa alla som önskar använda sig av vår expertis. Vi har valt att samarbeta med kunder som vi mycket noggrant väljer ut. Vi sätter upp rimliga kriterier vilka behöver vara uppfyllda för att vi ska gå vidare.

Vi arbetar endast med ett begränsat antal kunder vid varje given tidpunkt för att säkerställa maximal uppmärksamhet på alla detaljer och ditt företags slutliga framgång.

Så här ser kraven ut:

  • Du har en aktiv och hälsosam verksamhet. F-skattesedel, inga betalningsanmärkningar osv.
    Våra tjänster är för företag som är igång redan och helt enkelt vill ha en mycket snabbare utveckling och ta ett stort steg framåt.

nope
900 Kunder jobbar inte med:

 

  • Bli rik snabbt
  • Vuxen material
  • Kasino eller andra liknande spelsajter
  • Negativ SEO

yupp

Så här vill vi att det ser ut: 

  • Du bör ha en jämn ström av kunder och potentiella kunder. Detta innebär att du idag har trafik och har försäljning redan. Du sätter upp annonser, du marknadsför, och du säljer dina tjänster. Du behöver inte vara ett känt namn. Du behöver bara vara närvarande i din nisch och marknad.
  • Du behöver ha en bra produkt och ett gott rykte. Allt vi gör tillsammans kommer inte bara att ge dig ökad försäljning och vinst, vi kommer att göra det på ett sätt som skapar goodwill på din marknad.

 

Det är allt! De är våra krav!

Om du uppfyller kriterierna ovan och vill tala med oss personligen om att få fantastiska resultat, då vi kommer gärna avsätta tid för dig.

Här är hur processen fungerar:

Först måste du fylla i formuläret nedan.

Oroa dig inte, det är enkelt och diskret. Vi behöver bara veta vad du säljer, få en uppfattning om vad du vill åstadkomma, och så vidare.

Vi kommer att granska dina mål, dina erbjudanden. Vi kommer att leverera en egen plan för att hjälpa till att få ditt företag att växa.

Vi ringer dig sen för ett första samtal.

 

ANSÖKNINGSFORMULÄR

Steg 1 av 4

0%

 

Pin It on Pinterest

Share This